Зміст роботи

Проєкт регіонального рівня

«Формування м’яких навичок (soft skills) як пріоритет у вихованні молоді в сучасних умовах» на базі закладів професійної (професійно-технічної) освіти: Вищого професійного училища № 3 м. Чернівці, Вищого професійного художнього училища № 5 м. Чернівці, Чернівецького вищого комерційного училища Державного торговельно-економічного університету, ДПТНЗ «Чернівецький професійний ліцей сфери послуг» упродовж жовтня 2023 року – грудня 2025 року

Колажі на сайтОб’єкт дослідження: виховання здобувачів освіти у виховному просторі закладу професійної (професійно-технічної) освіти та їх адаптація до труднощів воєнного стану й післявоєнної відбудови країни.

Предмет дослідження: педагогічна технологія формування м'яких навичок (soft skills) здобувачів освіти у виховному просторі закладу професійної (професійно-технічної) освіти.

Мета дослідження: теоретично обґрунтувати та експериментально перевірити ефективність технології формування м’яких навичок (soft skills) здобувачів освіти у виховному просторі закладу професійної (професійно-технічної) освіти.


Нормативно-правова база
  • НАКАЗ Департаменту освіти і науки Чернівецької обласної державної адміністрації від 27.09.2023 № 268 "Про реалізацію проєкту регіонального рівня за темою: «Формування м’яких навичок (soft skills) як пріоритет у вихованні молоді в сучасних умовах» на базі закладів професійної (професійно-технічної) освіти: Вищого професійного училища № 3 м. Чернівці, Вищого професійного художнього училища № 5 м. Чернівці, Чернівецького вищого комерційного училища Державного торговельно-економічного університету, ДПТНЗ «Чернівецький професійний ліцей сфери послуг» упродовж жовтня 2023 року – грудня 2025 року.

Методичні рекомендації суб’єктам освітньо-виховного процесу з формування «soft skills» у здобувачів освіти.

Адреса

вул. Якоба фон Петровича, 16

м. Чернівці

58000

Контактні дані

Тел. (0372) 52-34-08

e-mail: nmc_pto_cv @ukr.net

facebook

Графік роботи

Понеділок - Четвер: 9:00-18:00

П'ятниця: 9:00-16:45

Обідня перерва: 13:00-13:45

Вихідні: субота, неділя

Мапа

Меню