Інформаційно-методичні матеріали педагогічних працівників ЗП(ПТ)О області, які розглянуто та схвалено навчально-методичною радою НМЦ ПТО у Чернівецькій області у 2023 році.
-
Навчально-методичний посібник «Формування професійних компетентностей на етапі приготування оздоблювальних напівфабрикатів для борошняних кондитерських виробів» з професії «Кондитер» (автор Лащук Олен Вікторівна, майстер в/н ІІ категорії Кельменецького професійного ліцею).
-
Навчально-методичний посібник «Зручно з MS EXCEL» (автор Курочка Лариси Іванівни, викладач інформатики, спеціаліст вищої категорії, старший викладач Кельменецького професійного ліцею);
-
Навчальний посібник з розвитку комунікативного спілкування «Іноземна мова за професійним спрямуванням/професія «Агент з організації туризму» (автори Кияшко Анжел Костянтинівна, викладач іноземної мови, спеціаліст вищої категорії, старший викладач, та Іванійчук Сніжани Михайлівни, викладач німецької мови, спеціаліст вищої категорії, викладач-методист ПТУ №8 м. Чернівці);
-
Робочий зошит «Обробка овочів, фруктів, ягід, горіхоплідних та приготування напівфабрикатів з них з використанням елементів цифрових застосунків» з предмету «Технологія приготування їжі з основами товарознавства», навчальний модуль РН1 (автор Зозуляк Ірина Іллівна, викладач спеціальних дисциплін кулінарного профілю та ресторанного господарства, спеціаліст вищої категорії ПТУ №8 м. Чернівці).
-
Робочий зошит «Основи приготування змішаних напоїв» з предмету «Технологія приготування напоїв і коктейлів та їх характеристика» (автор Трачук Оксана Анатоліївна, викладач спеціальних дисциплін кулінарного профілю та ресторанного господарства, спеціаліст вищої категорії ПТУ №8 м. Чернівці).
Каталоги освітніх матеріалів для дистанційного та змішаного навчання з робітничих професій за якими здійснюється підготовка кваліфікованих робітників у ЗП(ПТ)О Чернівецької області